Logistiikka- ja varastointipalveluja Takedalle

– Itella on yksi harvoista korkeatasoisia logistiikkapalveluja tarjoavista yrityksistä, sanoo Yury Umnikov, joka toimii Takedan logistiikkajohtajana Venäjällä. Itella on erittäin luotettava kumppani, joka ymmärtää asiakkaan tarpeet.

Takedalla on pitkä historia Itellan kanssa. Yhteistyö alkoi jo vuonna 2002, kun Itella tunnettiin Venäjällä vielä nimellä NLC.

Vuoden 2002 jälkeen Takeda on hankkinut lisää varastotiloja yhteensä viisi kertaa.

– Joka kerta olemme päätyneet sopimukseen Itellan kanssa, kertoo Umnikov. Sekä Itellan johto että tiimit varastoissa ovat erittäin ammattitaitoisia.

Itella tarjoaa Takedalle lääkkeiden varastointi- ja käsittelypalveluja sekä markkinointi- ja kampanjamateriaalien varastointia. Lisäksi Takeda ostaa ajoittain Itellalta lisäpalveluja, kuten erityisten myyntimateriaalien pakkauspalvelua sekä uudelleentarroituspalvelua.

Takedan missiona on edistää potilaiden terveyttä johtavilla lääkeinnovaatioilla. Takedan verkosto kattaa yli 70 maata ja aluetta ympäri maailman, Japanissa, Yhdysvalloissa, Euroopassa, Etelä-Amerikassa, Afrikassa, Lähi-idässä ja Aasian ja Tyynenmeren alueilla.